Μενού
Το καλάθι σας

Σαγιονάρες-Παντόφλες

Σαγιονάρες-Παντόφλες

ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΑΝΘΡΑΚΙ-ΜΑΥΡΟ 002309-301 ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΑΝΘΡΑΚΙ-ΜΑΥΡΟ 002309-301
ΝΕΟ
Brand: Arena
ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΑΝΘΡΑΚΙ-ΜΑΥΡΟΟι μοντέρνες unisex σαγιονάρες της Arena Flip Flop είναι κατάλληλες τόσο για την παραλία όσο και για χρήση στο κολυμβητήριο. Το μαλακό πέλμα με επιπλέον επένδυση προσφέρει εξαιρετική άνεση. Η αντιολισθητική σόλα εξασφαλίζει σταθερότητα σε στεγνές αλλά και υγρές ε..
19,99€
ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ-ΜΑΥΡΟ 002309-303 ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ-ΜΑΥΡΟ 002309-303
ΝΕΟ
Brand: Arena
ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ-ΜΑΥΡΟΟι μοντέρνες unisex σαγιονάρες της Arena Flip Flop είναι κατάλληλες τόσο για την παραλία όσο και για χρήση στο κολυμβητήριο. Το μαλακό πέλμα με επιπλέον επένδυση προσφέρει εξαιρετική άνεση. Η αντιολισθητική σόλα εξασφαλίζει σταθερότητα σε στεγνές αλλά και υγρές..
19,99€
ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΦΟΥΞΙΑ-ΑΝΘΡΑΚΙ 002309-307 ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΦΟΥΞΙΑ-ΑΝΘΡΑΚΙ 002309-307
ΝΕΟ
Brand: Arena
ARENA UNISEX ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΦΟΥΞΙΑ-ΑΝΘΡΑΚΙΟι μοντέρνες unisex σαγιονάρες της Arena Flip Flop είναι κατάλληλες τόσο για την παραλία όσο και για χρήση στο κολυμβητήριο. Το μαλακό πέλμα με επιπλέον επένδυση προσφέρει εξαιρετική άνεση. Η αντιολισθητική σόλα εξασφαλίζει σταθερότητα σε στεγνές αλλά και υγρές ..
19,99€
Brand: Arena
ARENA HYDROSOFT II HOOK ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΜΠΛΕΟι εξαιρετικά, ελαφριές κι άνετες, παιδικές σαγιονάρες της σειράς «Hydrosoft II» είναι ιδανική επιλογή για πισίνα και παραλία. Είναι κατασκευασμένες από υλικό, υποαλλεργικό κι ανθεκτικό στο χλώριο. Έχουν σύστημα αποστράγγισης με οπές, ώστε..
16,99€
Brand: Arena
ARENA HYDROSOFT II HOOK ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΖΟι εξαιρετικά, ελαφριές κι άνετες, παιδικές σαγιονάρες της σειράς «Hydrosoft II» είναι ιδανική επιλογή για πισίνα και παραλία. Είναι κατασκευασμένες από υλικό, υποαλλεργικό κι ανθεκτικό στο χλώριο. Έχουν σύστημα αποστράγγισης με οπές, ώστε ..
16,99€
Brand: Arena
ARENA HYDROSOFT II HOOK ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΠαντόφλες – σαγιονάρες πισίνας με ειδική ενδιάμεση και εξωτερική σόλα για προστασία από την ολισθηρότηταΕιδικές οπές για γρήγορη απώθηση του νερούΥποαλλεργικές..
17,99€
Brand: Arena
ARENA HYDROSOFT SLIDE ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΜΠΛΕΠαντόφλες – σαγιονάρες πισίνας με ειδική ενδιάμεση και εξωτερική σόλα για προστασία από την ολισθηρότηταΕιδικές οπές για γρήγορη απώθηση του νερούΥποαλλεργικές..
17,99€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)